Gå til hovedinnhold

Komplett kaos


De rødgrønne tilbyr fortsatt trygg styring gjennom krisa og å fortsette å bruke de store pengene på de viktigste sakene; en bedre eldreomsorg, videre utvikling av fellesskolen, satsing på forskning og miljøteknologi og bedre veger, kollektivtrafikk og jernbane.

Det er nesten så man kan holde seg hjemme i valgkampen å la de borgerlige partiene holde på for seg selv. Nå dukker den ene garantien etter den andre opp. Kaoset er komplett.

Senest idag la Frp fram en plan som på mange områder vil ødelegge den norske modellen for velferdsproduksjon som vi har lykkes så godt med i de nordiske landene, selv om mye må og skal bli bedre også hos oss.

Det tok ikke lang tid før Høyre skjøt ned planen.

Igår garanterte Siv Jensen at hun ikke vil støtte budsjetter til en H+KRF+V-regjering. Og Lars Sponheim har brukt uka til å både garantere for at Frp blir holdt utenfor alt som er i nærheten av makt, men samtidig understreke at han vil felle Jens. Sjelden har vi opplevd større rot og kaos i norsk politikk.

Den rødgrønne regjeringen har lykkes godt med å lose Norge gjennom de første fasene av finanskrisa, men det er fortsatt urolig hav internasjonalt. Arbeidsledigheten er skyhøy og stigende i land rundt oss, og mange markeder er langt ifra friskmeldte og kan falle igjen. Hva skjer feks når krisepakkene skal betales tilbake?

Mer enn noensinne trenger vi stødig styring. Frps ønske om å snu norsk økonomi på hodet i et vanvittig merforbruk og nedbryting av den norske modellen for velferdsproduksjon, er og blir en ulykke som må forhindres. Resten av de borgerlige partiene viser også hver for seg og sammen at de er ute av stand til å styre landet.

Dette landet trenger ikke regjeringsskifte.

Kommentarer

Anonym sa…
Tore O. Sandvik fra Trondheim er totalt KAOS hele mannen.

Du har ikke greie på politikk.

SKAM DEG !!!
Anonym sa…
Ja, den propagandaen din svelges nok rått av sosialister som ikke har tenkt en selvstendig tanke siden Ap begynte å styre dette landet.
Anonym sa…
for en nisse.
haha

http://www.youtube.com/watch?v=AmvOccjod6U
Anonym sa…
http://www.youtube.com/watch?v=S-CKZtQx43c

haha Siv Jensen må være århundrets idiot
Anonym sa…
Eplet faller ikke langt ifra stammen.Hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=BH_lVxsKlFo&feature=PlayList&p=B19687C44332CCC5&index=3
Anonym sa…
"Mer enn noensinne trenger vi stødig styring"

Jeg hater folk som påstår at andre som har andre syn er idioter. Dette er propaganda som venstresiden kommer med, på samme måte som maktapparatene i mindre "selvstendige stater" bruker om opposisjonen. Det er godt mulig at verden går under til jul med FrP, men vennligst kom med noen konkrete fakta som støtter på dine syn! Finn kalkulatoren og beregn hva FrP´s program vil si for ulike deler av befolkningen, istedet komme med sånn svada!
Anonym sa…
Hvordan kan en ha 110 km/t på norske veier?!
Elling sa…
Kom med en plan selv. Aps kritikk på Frps 100dagersprogramm er 101økseskaft da de ikke holder seg til sakene punkt for punkt.
Tja, du kan jo begynne her. FrP skal bruke mer enn alle andre tilsammen, men starter på -67 mrd kr. I fireårsperioden har de over 200 mrd mindre å bruke, men skal altså bruke mest.

I tillegg vil de privatisere det meste, det skaper forskjeller.
Elling sa…
Jeg har faktisk gjort hederlige forsök på å lese programmer og forstå hva de andre vil. Klarest beskjed får man hos SV og V; dvs jeg blir livredd.

Ap's liste er stort sett ikke lesbar. Om det er bevisst eller ubevisst, er forsåvidt akademisk intressant men spiller mindre rolle. Jeg fikk nok bare etter "verdighetsgarantien" - noe så kynisk, uderfinerbart og upraktisk kan bare komme fra dere.

Dine spådommer om inflasjon og rente gir jeg ikke mye for. SSB har gitt Frps program troverdighet selv om det sikkert finns skjönnhetsflekker for de fander som leser bibelen. Verden er i finansielt limbo og det burde vi bruke til å ta de strukturgrep som behövs.

Aps politikk er stort sett : Splitt og hersk. Jens lar SVere rasere i porslensforretningene og lar låsningene på bygda fortsette. Rarest av alt er egentlig at en mafioso som Giske tillates erte opp den gode smak og at det ikke finnes mer kyndige emner i egne rekker å vise opp enn Andersen, Pedersen og Brustad.

Dere hadde sjansen men tok den ikke. Det blir höyst sannsynlig et brakvalg for oss. En kan håpe på at småpartiene forsvinner og at Ap etter dette blir et strukturelt mindretall som trenden er i diverse europeiske land. Belag deg på å lete etter en hederlig jobb.
Unknown sa…
De rødgrønne ansetter 70.000 nye mennesker i offentlig sektor. Aldri før har vi sett utgiftene i offentlig sektor stige som nå.

Stem den rød/grønn/brune møkka ut før det er forsent!
Anonym sa…
Elling: Morsomt at du kritiserer Ap-politikere og viser til "ukyndige emner i egne rekker". Du skal ikke langt ned på lista til Frp før du finner folk som knapt nok har bestått grunnskoleutdanningen. Snakk om manglende kyndige emner. Dette har hele tiden vært Frps problem. Hagen; god politiker. Andre? Nei. Ekskluderinger, barnerov, ekstremister. Siv Jensen? Sutrekjerring. Sandberg? Julenisse, lover autobahn over store deler av norge. Da må han bygge den selv. Tror ikke han har rygg til det.
Elling: du oppfordrer til å komme med konkrete argumenter om hvorfor det ikke er gunstig å få Frp til makten. Det er bare å liste opp 101 punkter det...
Anonym sa…
Den nåværende regjeringen har ingen tillit. Når Tore O i sine håpløse innlegg på denne siden forsøker å skremme velgerne med at en ny regjering vil øke privatiseringen så sier egentlig det meste.

AP har tatt slagordet "ALLE SKAL MED". Jeg har lurt på om det egentlig betyr at "ALLE SKAL MED I EN ELLER ANNEN KØ" ?

For dagens regjering lar heller syke og rusmisbrukere dø i kø en å bruke ledig kapasitet på private sykehjem og institusjoner. Hva er det som er så galt med personer som forsøker å tilby disse et bedre alterntaiv en det offentlige ?? Er disse initiativtakerne personer som denne regjeringen ikke vil ha i samfunnet ? Er de dårligere en andre personer, eller er det rett og slett at de ikke hra partiboka i orden.

Også denne uken har vi sett flere som har stått i kø i mange år og lidd p.g.a. denne regjeringens manglende evne til å skape resultat og ikke minst, manglende evne til å bruke ledig kapasitet.

SIRI sto frem på TV2 og fortalte sin hjerteskjærende historie om å være rusmisbruker og sitte i kø og vente på hjelp. Siri's sønn ble drept av sin egen far.

Ført når PølseHansen fikk sett historien på TV, så fikk Siri plass.

Vi vet fra før at PølseHansen kan hjelpe venner og familie ved å ringe til ulike sykehusdirektører, og nå kan han også hjelpe dem som står frem på TV.

Slik skal vi ikke ha det. Vi har 1000 vis av ledige senger og hender i dette landet som ønsker å hjelpe, men denne regjeringen foretrekker å la dem sitte og lide og kanskje aller helst dø slik at de ikke utgjør en del av køen.

Er det dette AP mener med sitt slagord i valgkampen ?

Tore O. Sandvik, jeg har lyst til å si til deg at som fylkesordfører så brude du faktisk vist folk som lider mer respekt en det du gjør i bloggene dine. Du burde som andre som kommer fra regjeringspartiene vist en stor grad av ydmykhet og anger for de dårlige resultatene denne regjeringen har vist.

Jeg skammer meg på vegne av dere.
Anonym sa…
Denne rød grønne regjeringa har som enneste regjering i hele verden , bananrepublikkene innkludert lavere utdaning en gjenomsnitts befolkningen i landet , så kom ikke her å sleng dritt om frp politikerne som er både framsynt og smart i forhold til de utallige flaut svake ministrene som har eller fortsatt er i regjering .

Populære innlegg fra denne bloggen

Senator Arlen Specter (R-PA), 79 år tar gjenvalg i 2010

Arlen Specter er republikanernes mann fra Pennsylvania. Han er en av de lengstsittende senatorene, og har hatt sete siden 1980. Bildet som illustrerer denne bloggposten viser Arlen Specter rekonstruere "single-bullet"-teorien bak mordet på Kennedy. Specter var medlem i Warren-kommisjonen, nedsatt av President Lyndon B. Johnson i oktober 1964 for å etterforske mordet på John F. Kennedy.  Hvis den offisielle teorien om at Lee Harvey Oswald var alene om mordet, og ingen andre var innblandet, måtte det finnes en forklaring på de åtte skadene som var påvist hos Kennedy og mannen som satt foran ham - Guvernør i Texas John Connaly . Det ble nemlig avfyrt kun tre skudd. Ett av dem bommet. Ett skudd gikk gjennom halsen til Kennedy, og ett skudd traff Kennedy i hodet slik at en del av hodet ble revet av (se Zapruder-filmen ). Poenget er bare at også Connoly fikk flere skader, både i håndleddet og i brystet.  Warren-kommisjonen kom opp med en teori om at kulen som gikk gjennom presiden

Spotify for iPhone - sorry

Idag lasta jeg ned Spotify for iPhone. Greit å sjekke hvordan det er, tenkte jeg - bare for å oppdage at jeg må betale 99 kr måneden eller 1188 kr i året for å bruke den. Den har riktignok offline-funksjon, slik at du kan høre musikk uten å belaste tellerskritt, noe som bare skulle mangle. Likefullt. Etter å ha vurdert saken raskt litt fram og tilbake, ser jeg ingen grunn til å oppgradere Spotify-abbonementet mitt med 1188 kr pr år som konsekvens. Jeg har råd, men ser faktisk ikke helt poenget. Jeg kjøper musikken min uten å mukke på iTunes, siden jeg synes de som lager musikk fortjener at jeg betaler for det, men etter hva jeg har hørt tjener de særdeles lite på Spotify - om jeg er betalende eller ikke. Jeg er åpen for at jeg som nylig fylt 40 ikke er den generasjonen som forstår genialiteten i dette, men samtidig vet jeg utmerket godt at mine tenåringsbarn vil slite tungt om de både skal skrape sammen penger til en iPhone med et abbonement som funker for dette uten å ruinere dem, og

Bra Jens!

Årets nyttårstale fra Statsministeren var en klok og god tale. Både når det gjelder finanskrisen og de utfordringer og muligheter den skaper for satsing på nødvendig opprusting av offentlig infrastruktur og hvordan vi gjennom å satse klimavennlig kan skape nye muligheter for verdiskaping. Men ikke minst er jeg glad for klar tale om situasjonen i Midtøsten, der Statsministeren understreker at den israelske okkupasjonen må ta slutt: Fred for folkene i Midtøsten kan ikke vinnes gjennom våpenmakt. Det er bare en vei til virkelig fred: - Slutt på okkupasjonen.  - Sluttfør forhandlinger om en varig fred. - Gi både palestinere og israelere den tryggheten de fortjener. - Våpenbruken må stoppe.  - Nødhjelpen må komme fram. - Sivilbefolkningen har lidd nok. Hele nyttårstalen  (SMK). Omtale i Dagsavisen,   VG og Dagbladet .