Gå til hovedinnhold

Jens eller kaos?

Målinger viser nå at velgerne ønsker fortsatt rødgrønn regjering, samtidig som de samme målingene viser flertall for de borgerlige (VG,Db). Derfor er det viktig å nå mobilisere alle som ønsker fortsatt satsing på fellesskap; en bedre skole for alle - ikke noen få; en bedre eldreomsorg - ikke skattkutt til de som har mest fra før; trygg styring gjennom krisa - ikke økonomiske eksperiementer med en kaotisk regjering dominert av FrP.

Får nesten litt flashback til valgkampen fra for 20 år siden (godt at Sp har skifta side!)? Noen som husker denne (trykk på bildet for større versjon):

Kommentarer

Anonym sa…
Det kan ikke bli mere kaotisk med Siv bak spakene enn det har vært med Jens. I 4år så har styringen til den Rødgrønne regjeringen kjørt mang en kommuneøkonomi i grøfta.
Eldrehjem er blitt lagt ned for å spare penger (bestemt av Ap styrt kommune med flertall) elendig veistandard, høye avgifter, arbeidsledighe og ikke fått bukt med fattigdommen som de gikk til valg på.

Er dette forenelig med politikken til Jens & Co?

Og kjære Tore, kan ikke du og dere som styre trondheim få gjort noe med oppmerking på veiene, slik det er noe er det flere steder me ett stort felt, istedet for 3 oppdelte, hull i asfaltene slik at man snart kan kun kjøre me hest og vogn.

Om ikke, så slipp det borgelige alternativet til styret, de er villige til å bevilgge penger til norsk veistandard istedet.
Unknown sa…
Ja, det er tydeligvis ikke noe iveien med selvtilliten til Arbeiderpartiet. Alikevel hver gang det har vært en borgerlig regjering eksploderer i antall nye firmaer, byråkratiet blir effektivisert, helsekøene går ned, forbud blir borte. Dette til glede for hele befolkningen. Vi har allerede på plass et statlig sikkerhetsnett i Norge. Vi trenger ikke MER sosialisme nå. Vi trenger noen som kan effektivsere, tenke nytt, nye løsninger, gjøre det enda enklere og drive forretning, mindre statlig styring, mindre byråkrati, færre offfentlige ansatte osv. Vi må gjøre oss konkurransedyktige i forhold resten av verden. Vi må hjelpe og styrke norsk næringsliv. Spesielt norsk næringsliv som forsøker og gjøre noe i utlandet. Vi må slutte og mobbe folk med kapital. Vi må la folk som tar høyere risiko få lov til og tjene penger. Det må være lov og være annerledes.

Kaos? Hva er det dere er så redd for stakkars sosialister? Redd for at dere endelig kan miste makten over folket? Redd for at folk oppdager at de er individer som kan tenke selv?
Bjørn sa…
Jeg har tiltro til at de aller fleste velgerne gjennomskuer meningsløse slagord som "Jens eller kaos".

Det "kaoset" man er redd for består av ei uke eller to med forhandlinger før man begynner å se hvordan Stortinget vil fungere de neste årene. Kaoset blir nok ikke større enn da Ap hadde mindretallsregjeringer.

På venstresida er det dessuten klart for kaos når Ap skal sette seg ned og vurdere hva de skal gjøre med oljeutvinning i nord...
Anonym sa…
Med en FRP regjering er jeg redd for at den satsninga på jernbanen i Norge som de Rød Grønne har satt i gang blir kanselert og at NSB blir lagt ned eller privatisert slik at vi får tilstander som i Storbritannia.

En satsing på høyhastighets jernbane vil også bli borte.

Dette er bare en ting FRP vil ødelegge om de kommer til makten.
Bjørn sa…
"Anonym": er du seriøs? "den satsninga på jernbanen i Norge som de Rød Grønne har satt i gang blir kanselert og at NSB blir lagt ned eller privatisert slik at vi får tilstander som i Storbritannia."

Hvis du ser på Oslo som et eksempel, så er det toget (som staten steller med) som er det klart svakeste leddet i kollektivtrafikken - og det er toget som Ap har hatt styringen med det aller meste av etterkrigstida.

T-banen går oftere og oftere, trikkene går hvert femte minutt i sentrum og månedskortprisene er satt ned. Dette har skjedd med ikke-sosialistisk styre - med Venstre som essensiell pådriver.
Unknown sa…
NSB er per definisjon privatisert for lenge siden. Det er oppstykket og delt opp i eiendom, drift, matriell, kommunikasjon, Flytog osv. Hvorfor sier du Frp vil ødelegge noe? Står det noe i Frp's program som går ut på og gjøre hverdagen din værre?
Tormod sa…
Nå har de Rødgrønne hatt fire år på å prøve seg på det de gikk til valg på .Noe er gjennomført vi kan jo diskutere om vellykketheten er til stede.Veier,innvandring, flere fattigfolk,ulandshjelp og operaer.Siv Jensen VI ønsker deg velkommen!.
Anonym sa…
En eneste ting som betyr nokke i dette valget, som alle andre valg: Innvandring. Absolutt alle andre saker er uvesentlig. Hvis vi skal importere en norsk by med fattige analfabeter hvert år, hva hjelper det da å snakke om at man skal løse fattigdomsproblemet, sykehuskøene, skolen etc? Det er jo direkte ulogisk.
Anonym sa…
Bare la Jens styre så skal du se vi snart får et muslimsk styre her i landet.Invandrer politikken er jo helt på styr.Er det da ingen som skjønner alvoret vi har satt oss i?
Ser jo i media vær dag om drap og tyveri osv utført av innvadrere.
Hva slaks kriterier er det egentlig vi vil ha i dette landet for hvem som skal komme hit?Nå er det snart for sent Jense mann!!Har du virkelig så mye smør i handa er det vel greit og gi slipp på det du ikke greier og håndtere.
Nei skal Norge bestå må snart det NORSKE folket forstå hva di må velge.Hjelper ikke med barnehage politikk når vi ikke har noen barn igjen snart!!!
OleCarlsen sa…
ALDRI VÆRT MER KAOS EN NÅ!

Det har aldri vært mer kaos en det er i dag. Takket være utrolige oljefondsreserver, har det rødgrønne fiaskoprosjeket kunne kjøre den ansvarsløse politikk sin. Økt offentlige kostnader uten tilsvarende effekt. Alergi mot effektivisering og ønsket effekt ved å konkurranseutsette ved å ta med den private sektor.

Og det eneste budskapet de har til velgerne er "Jens eller Kaos". Et bevist forsøk på å forsøke å "skremme" velgere til å stemme rødgrønt. For noen kjøper slike lett påstander. Men ToreO. Dere har glemt en ting. Disse blir færre og færre hver eneste dag.

Du snakker om skole. Anniken måtte i Aftenposten spise i seg alle uttalelsene om at land med stor andel av privatskoler ikke gjorde det bedre en land med få eller ingen private skoler. Anniken viste til en OECD rapport, men det viste seg å være ren løyn. Det er fremlagt rapporter som viser at det er en langt bedre resultater i land som har stor andel med private skoler en de med lav andel. Vi snakker om 20 - 30 % forskjell. Dette har høyresiden forsøkt å få de rødgrønne til å forstå i flere år, men de vil ikke se realiteter. Med Solhjell ved roret for undervisningsektoren, så har vi fått en av Europas dårligste skoler, og det kommer til å bli verre om vi ikke får en ny regjering.

Eldreomsorgsløftet til de rødgrønne fra 2005 er en av de mange store valgbløffene denne perioden. Nå forsøker du å sette eldreomsorgen opp mot skattelette i fravær av å ha løsninger. Eldreomsorgen har blitt dårligere med den rødgrønne regjeringen og det vil bli verre om vi ikke får ny regjering.

Å snakke om eksperimentering ved å få ny regjering, de kan alle som sitte i posisjon forsøke seg på, men hvor mange løftebrudd, hvor mange tabber, hvor mange har måtte gå ( tross flertallsregjering ) har vi ikke hatt i den siste perioden ?? NOK ER NOK.

VI FORTJENER EN NY REGJERING
Anonym sa…
de rødgrønne vil gjøre en rekordsatsing på samferdsel de neste 10 årene i ntp. over 300 milliarder skal brukes de neste 10 årene. bruker vi mer slik de borgerlige vil blir det bare inflasjon og dermed mindre samferdsel for pengene.
Terje sa…
Denne målingen er faktisk ikke oppsiktsvekkende i det hele tatt. 46 % er omtrent de sosialistiske partienes oppslutning i befolkningen (og som faktisk kan holde til stortingsflertall med vårt udemkratiske valgsystem). Det er derimot oppmuntrende at 39 % sier de vil ha en borgerlig regjering, tatt i betraktning at et slikt alternativ ikke finnes.
Anonym sa…
Kan de to anonyme kl 10:44 og 10:58 sende data på seg selv, altså genetiske sådanne.Vi nordmen sies å stamme fra den germanske rase så det hadde vært litt interessant å teste dere,har dere riktig hodeform,korrekt øyenfarge er nesen deres riktig formet,har dere riktig høyde?Det var de såkalte fysiske,har dere lidd av psykiske problemer,har dere slektninger som har eller har hatt slike,da sitter dere dårlig i det.Høres slik test tullete ut?ja det gjør det men det var slik heltene deres valgte ut folk,dere skriver nemlig akkurat på samme måte som et vist parti i 30-40 åra,den samme argumentasjonen om innvandrere brukte nemlig en viss man med bart om Jøder og sigøynere førstnevnte skulle jo overta verdens herredømme i følge nazzene.Den siste ble sett på som uren,hvis dere ser innvandrere på samme måte hva er dere da,gjett tre ganger.Nei jeg håper for det norske folk at vi får fortsatt en rødgrønn regjering og ikke en slik som ser på de som står under seg økonomisk og annerledes med et foraktelig nedlatende,og hoverende blikk,det er ikke alle som er i klasse med Rimihagen&co vi er også mennesker,det er ikke lommeboka som avgjør om man regnes som menneske nemlig.Ja til et forsatt rødgrønt styre.Mvh T J

Populære innlegg fra denne bloggen

Senator Arlen Specter (R-PA), 79 år tar gjenvalg i 2010

Arlen Specter er republikanernes mann fra Pennsylvania. Han er en av de lengstsittende senatorene, og har hatt sete siden 1980. Bildet som illustrerer denne bloggposten viser Arlen Specter rekonstruere "single-bullet"-teorien bak mordet på Kennedy. Specter var medlem i Warren-kommisjonen, nedsatt av President Lyndon B. Johnson i oktober 1964 for å etterforske mordet på John F. Kennedy.  Hvis den offisielle teorien om at Lee Harvey Oswald var alene om mordet, og ingen andre var innblandet, måtte det finnes en forklaring på de åtte skadene som var påvist hos Kennedy og mannen som satt foran ham - Guvernør i Texas John Connaly . Det ble nemlig avfyrt kun tre skudd. Ett av dem bommet. Ett skudd gikk gjennom halsen til Kennedy, og ett skudd traff Kennedy i hodet slik at en del av hodet ble revet av (se Zapruder-filmen ). Poenget er bare at også Connoly fikk flere skader, både i håndleddet og i brystet.  Warren-kommisjonen kom opp med en teori om at kulen som gikk gjennom presiden

Spotify for iPhone - sorry

Idag lasta jeg ned Spotify for iPhone. Greit å sjekke hvordan det er, tenkte jeg - bare for å oppdage at jeg må betale 99 kr måneden eller 1188 kr i året for å bruke den. Den har riktignok offline-funksjon, slik at du kan høre musikk uten å belaste tellerskritt, noe som bare skulle mangle. Likefullt. Etter å ha vurdert saken raskt litt fram og tilbake, ser jeg ingen grunn til å oppgradere Spotify-abbonementet mitt med 1188 kr pr år som konsekvens. Jeg har råd, men ser faktisk ikke helt poenget. Jeg kjøper musikken min uten å mukke på iTunes, siden jeg synes de som lager musikk fortjener at jeg betaler for det, men etter hva jeg har hørt tjener de særdeles lite på Spotify - om jeg er betalende eller ikke. Jeg er åpen for at jeg som nylig fylt 40 ikke er den generasjonen som forstår genialiteten i dette, men samtidig vet jeg utmerket godt at mine tenåringsbarn vil slite tungt om de både skal skrape sammen penger til en iPhone med et abbonement som funker for dette uten å ruinere dem, og

Bra Jens!

Årets nyttårstale fra Statsministeren var en klok og god tale. Både når det gjelder finanskrisen og de utfordringer og muligheter den skaper for satsing på nødvendig opprusting av offentlig infrastruktur og hvordan vi gjennom å satse klimavennlig kan skape nye muligheter for verdiskaping. Men ikke minst er jeg glad for klar tale om situasjonen i Midtøsten, der Statsministeren understreker at den israelske okkupasjonen må ta slutt: Fred for folkene i Midtøsten kan ikke vinnes gjennom våpenmakt. Det er bare en vei til virkelig fred: - Slutt på okkupasjonen.  - Sluttfør forhandlinger om en varig fred. - Gi både palestinere og israelere den tryggheten de fortjener. - Våpenbruken må stoppe.  - Nødhjelpen må komme fram. - Sivilbefolkningen har lidd nok. Hele nyttårstalen  (SMK). Omtale i Dagsavisen,   VG og Dagbladet .