Gå til hovedinnhold

En god dag

Fantastisk vær i Trondheim. Rosenborg leder serien. Ekkoet etter at Barca knuste ManU i CL-finalen varer ennå. Norge er blitt større enn Sverige, og FrP stuper på målingene (tross høyprofliert landsmøte) og det er rødgrønt flertall. Litt morsomt at SV og Høyre snart er jevnstore. Alt i alt en god dag. Håper den varer lenge.

Kommentarer

Sondre Olsen sa…
har du begynt å tro på enkeltmålinger, og til og med en som er levert av Synovate?
Det er utrolig hva en kan finne på å tro på så lenge det går i ens egen favør. Å "glemme" andre målinger er sånt som skjer...
Christian sa…
Veldig dra at FRP stuper Del 1De mistet min stemme da de bestemte seg for å innføre Eutanasi.

Denne og andre rimelig opprivende hendelser den siste tiden har fått meg til å tvile på det meste jeg mente var rett og riktig.

Ja dette innlegget skal handle om tvil og også om tro, i dag har jeg mest tvil i mitt hjerte og leste de mange horrible kommentarer her i dagbladets debattfelt.


Eutanasi er overbegrepet på såkalte barmhjertighetsdrap. I vikingtiden hadde mann klippesprang der de gamle ble sendt av gårde for å hoppe i døden fra en klippe når de ikke lenger var til nytte for samfunnet rundt seg, Nazityskland utførte også svært mange såkalte barmhjertighetsdrap det mann drepte sinnslidende. Disse sinnslidende den gang hadde et forferdelig liv, det fantes ingen psykofarmaka, ikke valium ja ikke knapt nok elektrosjokk eller lobotomi for å mildne symptomene.

De gale, som de het den gang, ravet rundt, skrek avsindig og gjorde skade på seg selv når de ikke var bundet fast.

Hitler, som var darwinist, ville gjerne bli kvitt urene gener fra sitt skinnende hvite rase ideal. Og Eutanasi på sinnslidende, syke og handikappede ble et av de første overgrepene utført av Naziregimet.

Nå skal vi altså innføre dette i Norge, denne gangen som i vikingtiden er det de gamle og syke, de såkalt unyttige som skal tas av dage under fortegn av at det er best for dem i og med at mange av dem lider.

Det hjelper vel også på at vi ikke har råd til å ha dem i og med at vi nå mangler mer enn 1 million unge arbeidsføre Nordmenn pga. av de 500 000 Nordmenn vi har tatt av dage siden 70 tallet under kvinnesakens mantel. Vi mangler dem og deres barns arbeidskraft for å ta vare på de gamle, vi betaler allerede 80 % i skatter og avgifter, det er knapt nok mer å hente, selv for en skatte kåt sosialistregjering.

Tilbake til den aktuelle saken, selvsagt hevdes det også denne gang at alt skal foregå i fine former, at kun de som selv ønsker det skal drepes. Det sa mann også i Nederland da Eutanasi ble innført for få år tilbake. Allerede i dag, bare få år senere viser det seg dog at 20 % av dem som tas av dage i Nederland blir drept mot sin egen vilje.

Da ”abort” (barnedrap) ble innført i Norge på 70 tallet hadde mann tilsvarende fine forsetter, man sa, nei, kun barn av kvinner som er blitt gravid grunnet voldtekt og overgrep skal kunne drepes. Ja, for det stakkars offeret skal da ikke straffes for og ikke ville ha overgriperens barn inni seg i 9 måneder. Gode argumenter, den gang som nå.

Men barnedrap i dag har ikke lenger noe som helst med de opprinnelige forsettene å gjøre. 1 barn pr. år blir drept fordi moren ble voldtatt, 14999 tas av dage av rent kommersielle årsaker. Kortsiktige sådanne, for nå kommer det jeg har advart mot i alle år, abort av til sammen mer enn 500 000 barn siden 70 tallet har ført til at vi i dag mangler 1 million arbeidsføre Nordmenn, nettopp de skattebetalerne som skal betale for de gamle. Men nå er de altså ikke her og vi må igjen tenke økonomi, nå skal de gamle og syke aborteres bort, ført med fine argumenter om at de lider, siden som i Holland av mer økonomiske årsaker. Til slutt, kanskje om nye 30 men mest sannsynlig mye raskere, eldrebølgen og kostnaden av den tatt i betraktning, i all hovedsak av rent økonomiske årsaker, vi har rett og slett ikke råd til å fø dem all den tid vi har drept mer enn 500 000 nordmenn de siste 35-40, ja jeg sier det igjen fjernet mer enn en million Nordmenn fra kartet som ville vært dem som betalte for din pleie og ditt utkomme den dagen du og jeg blir gammel.
Christian sa…
Veldig dra at FRP stuper Del 1Kanskje er det å dø fra et slikt kaldt og grotesk samfunn likevel en nåde?

Tatt dette i betraktning satt jeg faktisk for alvor og lurte på om det ikke er bedre å steine 20-30 utro kvinner i året slik mann gjør det i Iran enn å myrde 15000 uskyldige små barn?

Er det ikke bedre å velge det minste av to onde? Svaret er tilsynelatende enkel, som en venn av meg sa da vi diskuterte tema: ”Er ikke alt vi gjør her i livet et valg mellom ulike onde? MEN DA GIKK DET OPP FOR MEG, OM VI VELGER GRÅFARGEN MANGE NOK GANGER BLIR VERDEN SORT.

Men er ikke svart hvit tenking farlig da? Nei, hva er det som er galt med og alltid å velge det gode og ideelle? Er det noe galt i å velge kjærlighet basert på sannhet i alle ting? Selvsagt ikke! Sannheten er og forblir sannheten, 1+1=2, uansett, ikke 1,9 og ikke 2,1 heller ikke 2,00000001 osv. nei: 1+1=2 punktum! Ja sannheten er: det er galt å drepe, punktum! For avviker vi fra sannheten bare bitte litt hver gang vi tar et valg vil valgene våre bli gråere og gråere og til slutt bli svart som natten.

Så ja Jesus er den som har sannheten, den som rein, han kaster den første stein. (Underforstått for dem av dere som ikke har hatt kristendomsundervisning - ingen er helt rein og følgelig skal ingen kaste stein.) Muhammed er den som tar feil, hans valg mellom to onder gjør hele koranen svart som natten, ond som satan selv.

Men hva med sosialistene da, og liberalistene som nå ikke bare går inn for å drepe store deler av barna våres men nå også vil drepe de gamle? Er sosialisme like ond som Islam? Svaret er selvsagt ja, begge velger til stadighet det minste av to onde – et lite onde pluss et lite onde til pluss et til og ett til osv, osv.

Det lille onde blir voldsomt stort og grotesk enten vi overgir oss til alt det onde med en gang eller godtar det stykkevis og delt til det når sitt fulle mål.

Tvilen ble borte og troen kom tilbake, takk Gud for det!
Litt undrende til at du klarer å fryde deg over at det svenske BNP er dårligere enn det norske (for en stakket stund) Det innebærer at flere svenske arbeidere blir arbeidsledig. Men solidariteten stikker kansskje ikke så dypt som misunnelsen?

Populære innlegg fra denne bloggen

Senator Arlen Specter (R-PA), 79 år tar gjenvalg i 2010

Arlen Specter er republikanernes mann fra Pennsylvania. Han er en av de lengstsittende senatorene, og har hatt sete siden 1980. Bildet som illustrerer denne bloggposten viser Arlen Specter rekonstruere "single-bullet"-teorien bak mordet på Kennedy. Specter var medlem i Warren-kommisjonen, nedsatt av President Lyndon B. Johnson i oktober 1964 for å etterforske mordet på John F. Kennedy.  Hvis den offisielle teorien om at Lee Harvey Oswald var alene om mordet, og ingen andre var innblandet, måtte det finnes en forklaring på de åtte skadene som var påvist hos Kennedy og mannen som satt foran ham - Guvernør i Texas John Connaly . Det ble nemlig avfyrt kun tre skudd. Ett av dem bommet. Ett skudd gikk gjennom halsen til Kennedy, og ett skudd traff Kennedy i hodet slik at en del av hodet ble revet av (se Zapruder-filmen ). Poenget er bare at også Connoly fikk flere skader, både i håndleddet og i brystet.  Warren-kommisjonen kom opp med en teori om at kulen som gikk gjennom presiden

Spotify for iPhone - sorry

Idag lasta jeg ned Spotify for iPhone. Greit å sjekke hvordan det er, tenkte jeg - bare for å oppdage at jeg må betale 99 kr måneden eller 1188 kr i året for å bruke den. Den har riktignok offline-funksjon, slik at du kan høre musikk uten å belaste tellerskritt, noe som bare skulle mangle. Likefullt. Etter å ha vurdert saken raskt litt fram og tilbake, ser jeg ingen grunn til å oppgradere Spotify-abbonementet mitt med 1188 kr pr år som konsekvens. Jeg har råd, men ser faktisk ikke helt poenget. Jeg kjøper musikken min uten å mukke på iTunes, siden jeg synes de som lager musikk fortjener at jeg betaler for det, men etter hva jeg har hørt tjener de særdeles lite på Spotify - om jeg er betalende eller ikke. Jeg er åpen for at jeg som nylig fylt 40 ikke er den generasjonen som forstår genialiteten i dette, men samtidig vet jeg utmerket godt at mine tenåringsbarn vil slite tungt om de både skal skrape sammen penger til en iPhone med et abbonement som funker for dette uten å ruinere dem, og

Bra Jens!

Årets nyttårstale fra Statsministeren var en klok og god tale. Både når det gjelder finanskrisen og de utfordringer og muligheter den skaper for satsing på nødvendig opprusting av offentlig infrastruktur og hvordan vi gjennom å satse klimavennlig kan skape nye muligheter for verdiskaping. Men ikke minst er jeg glad for klar tale om situasjonen i Midtøsten, der Statsministeren understreker at den israelske okkupasjonen må ta slutt: Fred for folkene i Midtøsten kan ikke vinnes gjennom våpenmakt. Det er bare en vei til virkelig fred: - Slutt på okkupasjonen.  - Sluttfør forhandlinger om en varig fred. - Gi både palestinere og israelere den tryggheten de fortjener. - Våpenbruken må stoppe.  - Nødhjelpen må komme fram. - Sivilbefolkningen har lidd nok. Hele nyttårstalen  (SMK). Omtale i Dagsavisen,   VG og Dagbladet .