Gå til hovedinnhold

Mobilisering for Arbeiderpartiet - mot kaos

Meningsmålingene viser at det er helt jevnt. Skal Arbeiderpartiet vinne valget, trenger vi at alle som støtter politikken vår går og stemmer. Sitter du hjemme blir du støttespiller for kaoset på borgerlig side med sterk innflytelse fra Frp. Det eneste garantien mot sterk Frp-innflytelse er rødgrønt flertall. H, V og KrF kjemper for å få en oppslutning på om lag 25 prosent for så å regjere på Frps nåde. Vi kjemper for å få flertallet av alle stemmene.

Tenk igjennom hva som er viktig for deg. Les om politikken vår her: Hvorfor stemme Arbeiderpartiet

Bli frivillig, bli medlem, gi en slant eller kjøp deg t-skjorte her: Aktiv

Eller her, hvis du er Sør-Trønder: Ditt bidrag

Se filmen og gi ditt innspill du også. Se filmen her:

Kommentarer

Anonym sa…
Arbeiderpartiet og Høyre er stort sett de eneste partiene som tenker helhet i norsk politikk.

Rød-grønt med SV i regjeringsmakt har vært en periode med utrolig mye kaos. Protester på stortingsplassen og interne uenigheter all mass.

Forskjellen på den borgerlige uenigheten og den sosialistiske er at sosialistene blir enige i smug, mens de borgerlige diskuterer åpent. I saker som de rød/grønne er uenige, så skal vi velgere få vite utfallet etter valgkampen!!!

Nei, takke seg til åpen politisk uenighet før valget enn rød/grønn enighet på kammerset mot folkets vilje!
Anonym sa…
Nå som Høyre har vind i seilene anbefales det at partiet kjøres av AP på blant annet egenandeler i helsevesenet.

De borgelige partiene økte dette kraftig i siste periode de hadde regjeringsmakt. De rødgrønne har ikke helt holdt løftet om å unngå egenandelsøkninger, men det har kun vært små endringer de siste fire årene. Mye tyder på at dette igjen vil sette fart med en ny borgelig regjering med H, V og Krf.
Anonym sa…
Kaos på den borgerlige siden...ja, den frasen elsker Nina Owing i Nrk, også. Bank det inn i hodene på folk.
Thomas Tvileren sa…
Tore, tror du de borgerlige har et mindre ønske om gjøre Norge bedre enn det de rødgrønne har? i så fall, hvorfor?

Du virker veldig svart/hvitt i synet på de to blokkene i politikken, men selv tror jeg det har minimalt å si om det er AP eller FRP som sitter i regjering siden begge prøver å være et parti for den samme gruppen mennesker.
Anonym sa…
Erna blir vår neste Statsminister, og ingen kan si at det ikke er fortjent.

De rødgrønne fikk 4 år i en flertallsregjering og kan vise til dårlige resultater innenfor alle de viktige sektorene.

Vi skulle fått riksrevisjonens rapport fremlagt før valgdagen for å fått vite hvor mye de rødgrønne egentlig har gjort galt. Men den rapporten skjuler selvfølgelig Jens til etter valget.

Er det kanskje derfor Jens sin innspurt i valgkampen bare virker desperat ? Fikk han ikke fortsette å harselere med Frp lenger, men møtte JernErna som ikke viker en tomme for en puslete Jens som ikke tørr å innrømme sine feil ?

Har ikke Jens mer å komme med en å snakke om en Bondevik 3 regjering ? Når vi kommer til å få enigehet mellom 4 partier og Sponheim, Høybråten og Jensen må spise sine garantier til beste for sine velgere.

Erna - Grattis med årets beste valgkamp.
JULIE MV sa…
AP vant skolevalget, hurra!

Populære innlegg fra denne bloggen

Senator Arlen Specter (R-PA), 79 år tar gjenvalg i 2010

Arlen Specter er republikanernes mann fra Pennsylvania. Han er en av de lengstsittende senatorene, og har hatt sete siden 1980. Bildet som illustrerer denne bloggposten viser Arlen Specter rekonstruere "single-bullet"-teorien bak mordet på Kennedy. Specter var medlem i Warren-kommisjonen, nedsatt av President Lyndon B. Johnson i oktober 1964 for å etterforske mordet på John F. Kennedy.  Hvis den offisielle teorien om at Lee Harvey Oswald var alene om mordet, og ingen andre var innblandet, måtte det finnes en forklaring på de åtte skadene som var påvist hos Kennedy og mannen som satt foran ham - Guvernør i Texas John Connaly . Det ble nemlig avfyrt kun tre skudd. Ett av dem bommet. Ett skudd gikk gjennom halsen til Kennedy, og ett skudd traff Kennedy i hodet slik at en del av hodet ble revet av (se Zapruder-filmen ). Poenget er bare at også Connoly fikk flere skader, både i håndleddet og i brystet.  Warren-kommisjonen kom opp med en teori om at kulen som gikk gjennom presiden

Spotify for iPhone - sorry

Idag lasta jeg ned Spotify for iPhone. Greit å sjekke hvordan det er, tenkte jeg - bare for å oppdage at jeg må betale 99 kr måneden eller 1188 kr i året for å bruke den. Den har riktignok offline-funksjon, slik at du kan høre musikk uten å belaste tellerskritt, noe som bare skulle mangle. Likefullt. Etter å ha vurdert saken raskt litt fram og tilbake, ser jeg ingen grunn til å oppgradere Spotify-abbonementet mitt med 1188 kr pr år som konsekvens. Jeg har råd, men ser faktisk ikke helt poenget. Jeg kjøper musikken min uten å mukke på iTunes, siden jeg synes de som lager musikk fortjener at jeg betaler for det, men etter hva jeg har hørt tjener de særdeles lite på Spotify - om jeg er betalende eller ikke. Jeg er åpen for at jeg som nylig fylt 40 ikke er den generasjonen som forstår genialiteten i dette, men samtidig vet jeg utmerket godt at mine tenåringsbarn vil slite tungt om de både skal skrape sammen penger til en iPhone med et abbonement som funker for dette uten å ruinere dem, og

Bra Jens!

Årets nyttårstale fra Statsministeren var en klok og god tale. Både når det gjelder finanskrisen og de utfordringer og muligheter den skaper for satsing på nødvendig opprusting av offentlig infrastruktur og hvordan vi gjennom å satse klimavennlig kan skape nye muligheter for verdiskaping. Men ikke minst er jeg glad for klar tale om situasjonen i Midtøsten, der Statsministeren understreker at den israelske okkupasjonen må ta slutt: Fred for folkene i Midtøsten kan ikke vinnes gjennom våpenmakt. Det er bare en vei til virkelig fred: - Slutt på okkupasjonen.  - Sluttfør forhandlinger om en varig fred. - Gi både palestinere og israelere den tryggheten de fortjener. - Våpenbruken må stoppe.  - Nødhjelpen må komme fram. - Sivilbefolkningen har lidd nok. Hele nyttårstalen  (SMK). Omtale i Dagsavisen,   VG og Dagbladet .