Gå til hovedinnhold

Frp får ikke til noenting

Det er en interessant utvikling på gang. Parallelt med at Høyre jublende er iferd med å krype opp på nivå med valgresultatet fra forrige valg (som forøvrig var historiens dårligste valg for Høyre), øker flørten mellom KrF, Venstre og Erna Solberg.

Disse tre partiene vil aldri i verden få flertall alene, og ingen av de rødgrønne partiene kommer til å støtte en slik regjering, så støtten må komme fra Frp. Det interessante er at regjeringen skal styre med støtte fra et parti som ikke skal få bestemme noen ting. Det har Sponheim garantert for, og sammen har Høyre, KrF og Venstre garantert at Frp's kulturpolitikk kan de bare glemme. Det samme gjelder klimapolitikken, den inhumane innvandringspolitikken og den vanvittige økonomiske politikken Frp står for.

Samtidig har Siv Jensen proklamert og skriftlig garantert at Frp aldri i verden kommer til å støtte en regjering de ikke får sitte i. Hun har ikke sagt hvordan hun skal håndtere at hun verken får sitte i regjering, og faktisk heller ikke får lov til å bestemme noen verdens ting i Stortinget heller.

Hadde det ikke vært for hensynet til nasjonens ve og vel, er det nesten som det hadde vært litt moro å beskue det vanvittige kaoset de borgerlige legger opp til og Siv Jensen og Frp's reaksjoner når de ikke får bestemme noenting.

Det beste er nok å fortsatt satse på rødgrønt flertall, trygg styring gjennom krisa og velge bedre velferd og skole framfor skattekutt til de rikeste.

Kommentarer

Anonym sa…
I Helvete der e det Jævelen bur
Der e det glovarmt og trasig
Te Helvete kjem dem all som itj trur
På Gud og e obsternasig

(Ref.)
Og det e helveta varmt i Helvet'
Det e helveta varmt i Helvet'
Det e helveta varmt i Helvet', det e helveta varmt
Da-dittn-duddi-duddi-..........

I Helvete kjem dem all som e raud
Sosialista og kommunista
Te Helvetes pinsler og eviges daud
Dem sei det bli helveta trist, eh-ja

(Ref.)
Og det e helveta trist i Helvet'...

I Helvete treffe du Lenin og Stalin
Markus Thrane og Tranmæl
I Helvete treffe du bestefar min
Han stemt Arbeiderparti' og va fæl

(Ref.)
Og det e helveta fælt i Helvet'...

I Helvete kan det bli godt å kom
Fer der e det ingen presta
I Helvete der e det arbeids-eh-følk
Bønder og grae hesta

(Ref.)
Og det e helveta te jul i Helvet'...
Tonje H sa…
hehe, skrev litt om det jeg også. Syns hun mer og mer mister fotfestet og angriper folk i hytt og pine. Det blir litt i krampe tak. Tror du frøken Jensen endelig har mistet kontrollen over velgerne sine?

På mange måter takker jeg Erna og Høyre for det, de velgerne Frp har stjålet der i fra har funnet hjem igjen!
Anonym sa…
Nasjonens ve og vel?
Landet går rett til helvete, eneste som holder det oppe nå er oljepenger.
Om 30 år har vi to språk på skolen,og om 50 år er det arabisk som regjerer.
Heia rødgrønne hjernektympere.

Og det er vel ikke siv jensen som er desperat,det må være AP/LO som må spytte ut masse penger til reklame og skremselspropaganda om hva som skjer hvis FRP regjerer.

Er de synske?
Anonym sa…
Nasjonens ve og vel ja? Ser jo hvor mye bra de rødgrønne har fått til! Nei, gi Frp en sjanse før Norge går til helvete!
Anonym sa…
Ta deg sammen Tore O. FrP vil få til mye når de først kommer i regjering. anbefaler deg på det sterkeste å lese denne linken: http://www.frp.no/no/Vi_mener/Kampanjer/Myter_om_FrP/

Slutt å spre myter om FrP. Snakk om ditt eget parti i stedet!

(Innerst inne vet jeg du er FrP-er, og det respekterer jeg. Synd det er så vanskelig å komme ut av skapet.)
Anonym sa…
Jeg stemmer FrP helt til FrP har kommet seg til makten og vist hva de kan, eller ikke kan. Det blir feil nå AP, SV osv osv skal forklare velgerne hvor lite FrP kan gjøre. Alle andre partier en FrP har fått vise sin udugelighet. Hvorfor er de så redd for at FrP skal klare det de ikke klarte?
Magnus sa…
Et av hovedproblemene til Frp er at de stadig havner i blindgater. Ikke vil V og Krf sitte sammen med dem, og Høyre vil holde seg til handligsregelen. Dermed forsvinner det meste av de kostnadskrevende valgløftene til Frp ved en evt. H-Frp-regjering.
Thomas Tvileren sa…
FRP må nok jekke seg ca like mange hakk som SV. AP visste hva de gikk til, og har med årene blitt mer og mer vanskelig å skjønne hva de egentlig står for.

Du bør fokusere på hva AP er best på, ikke propaganda om hvor ille det blir hvis noen andre enn ditt parti får regjeringsMAKT. Vi, Folket går ikke på den lenger.
Anonym sa…
til 4. september 2009 15:47

Føler det er på tide med litt faktaopplysninger om fenomenet du beskriver.

Det Byzantiske riket var et maktsentrum på linje med USA i dag, rundt år 1100 så ankom tyrkerne og det ble et blodbad mellom kristne, arabere og tyrkere. Hva har vi lært på 1000 år? Ikke så veldig mye.

Populære innlegg fra denne bloggen

Senator Arlen Specter (R-PA), 79 år tar gjenvalg i 2010

Arlen Specter er republikanernes mann fra Pennsylvania. Han er en av de lengstsittende senatorene, og har hatt sete siden 1980. Bildet som illustrerer denne bloggposten viser Arlen Specter rekonstruere "single-bullet"-teorien bak mordet på Kennedy. Specter var medlem i Warren-kommisjonen, nedsatt av President Lyndon B. Johnson i oktober 1964 for å etterforske mordet på John F. Kennedy.  Hvis den offisielle teorien om at Lee Harvey Oswald var alene om mordet, og ingen andre var innblandet, måtte det finnes en forklaring på de åtte skadene som var påvist hos Kennedy og mannen som satt foran ham - Guvernør i Texas John Connaly . Det ble nemlig avfyrt kun tre skudd. Ett av dem bommet. Ett skudd gikk gjennom halsen til Kennedy, og ett skudd traff Kennedy i hodet slik at en del av hodet ble revet av (se Zapruder-filmen ). Poenget er bare at også Connoly fikk flere skader, både i håndleddet og i brystet.  Warren-kommisjonen kom opp med en teori om at kulen som gikk gjennom presiden

Spotify for iPhone - sorry

Idag lasta jeg ned Spotify for iPhone. Greit å sjekke hvordan det er, tenkte jeg - bare for å oppdage at jeg må betale 99 kr måneden eller 1188 kr i året for å bruke den. Den har riktignok offline-funksjon, slik at du kan høre musikk uten å belaste tellerskritt, noe som bare skulle mangle. Likefullt. Etter å ha vurdert saken raskt litt fram og tilbake, ser jeg ingen grunn til å oppgradere Spotify-abbonementet mitt med 1188 kr pr år som konsekvens. Jeg har råd, men ser faktisk ikke helt poenget. Jeg kjøper musikken min uten å mukke på iTunes, siden jeg synes de som lager musikk fortjener at jeg betaler for det, men etter hva jeg har hørt tjener de særdeles lite på Spotify - om jeg er betalende eller ikke. Jeg er åpen for at jeg som nylig fylt 40 ikke er den generasjonen som forstår genialiteten i dette, men samtidig vet jeg utmerket godt at mine tenåringsbarn vil slite tungt om de både skal skrape sammen penger til en iPhone med et abbonement som funker for dette uten å ruinere dem, og

Bra Jens!

Årets nyttårstale fra Statsministeren var en klok og god tale. Både når det gjelder finanskrisen og de utfordringer og muligheter den skaper for satsing på nødvendig opprusting av offentlig infrastruktur og hvordan vi gjennom å satse klimavennlig kan skape nye muligheter for verdiskaping. Men ikke minst er jeg glad for klar tale om situasjonen i Midtøsten, der Statsministeren understreker at den israelske okkupasjonen må ta slutt: Fred for folkene i Midtøsten kan ikke vinnes gjennom våpenmakt. Det er bare en vei til virkelig fred: - Slutt på okkupasjonen.  - Sluttfør forhandlinger om en varig fred. - Gi både palestinere og israelere den tryggheten de fortjener. - Våpenbruken må stoppe.  - Nødhjelpen må komme fram. - Sivilbefolkningen har lidd nok. Hele nyttårstalen  (SMK). Omtale i Dagsavisen,   VG og Dagbladet .