Gå til hovedinnhold

Magiske Messi!

Himmel og hav for en fotballspiller. Messi-Arsenal 4-1. Og han er bare 22 år (8 dager yngre enn purunge Per Ciljan).

Ingen er i nærheten av Messi som fotballspiller for tida. Synes nesten synd på Arsenal som blir utsatt for dette. Hadde vært bedre om det nok en gang var ManU som ble ydmyket.

Mine blogger om Barca her.

Kommentarer

Anonym sa…
Hva med det faktum at gutten er bokstavelig talt vokst opp på juks?! Blei foret med veksthormoner da han kom til Barcelona pga hans kortvoksthet. Rimelig sikker på at han har dratt store fordeler av dette senere i karrieren, ingen i verden er i nærheten av en sånn tyngdeoverføring, hmm hvorfor det tro?!

Sjekk musklene hans, jeg har aldri sett den formen for muskler, så korte og kompakte muskler skal ikke tilsi en slik hurtighet.

Helt klart blant verdens beste spillere, men jeg må få si at han er altfor oppskrytt.
Anonym sa…
han har ikke mer hormoner i kroppen en en vanlig person,foreldrene reiste til barcelona for messi skulle få medisin. han trengte vekst hormoner, du er sikkert en misunnelig manu supporter som ikke kan finne seg i at han er trippel så go som rooney
Anonym sa…
Man får medisiner for å vokse mer hvis man er for liten og man får medisiner mot å stoppe å vokse hvis man risikerer å bli 2,20 høy. Hva er galt med det? Det er helt naturlig!
Uansett, hva har det å si for resultatet i dag? Det var jo ikke doping som gjorde at Messi var best idag. Teknikk, hurtighet (ikke noe å gjøre med veksthormoner å gjøre), og fotballforståelse. Når i tillegg fotballen var så bra som i dag, så kan jeg ikke si noe annet enn GRATULERER.
Hilsen en ikke-BarcelonaFan.
Anonym sa…
Messi's vekstprogram har ikke fremmet hans prestasjoner. Heller det motsatte. Pga dette har han måttet følge et meget strikt treningsprogram for å unngå skader og varige mén.
Heller har ikke den internasjonale dopingkontrollen reagert på dette.
Å kalle Messi for en juksemaker, forklarer heller hvor dårlig Anonym1 er til å kommentere og at han til fotballVM heller bør befinne seg blant damene - der får han sikkert gehør for sitt preik.
Anonym sa…
Det skal nå sies at Arsenal sitt forsvar idag kunne nok hvem som helst av torres, drogba, rooney, ronaldo ha lekt seg temmelig lett med. Vermaelen som er en SW og silvestre som er så udugelig som det kanskje går an å være på midtstopper posisjonen som man og la merke til at all markeringer gikk rett til Hel*ete mildt sagt. Og skal jeg ramse opp spillere som arsenal manglet idag (Fabregas, Arshavin, Gallas, Van Persie) Ja det er da de 4 Beste spillerene til Arsenal. Hva er barca uten Messi, Xavi, Alves og Zlatan? Ja temmelig normale vil nå jeg si. Tror arsenal med fullt lag og Vitale Gallas i forsvar muligens kunne slått ut Barca. Messi er en stor fotball spiller men har enda endel å bevise, Nå spiller Messi i en liga som er dårligere en Premier League både angreps messig og forsvars messig. Og han har til gode å bevise på landslaget. Men å si at han har jukset blir nå litt vel drøyt, men at vekst har sine fordeler er helt klart. Om man ikke tror på det så spør hvilken som helst Sykkel rytter i Le Tour De France. Når det komme til eksplosivitet og utholdenhet, men det har da ingenting å si på guttens fantastiske ball kontroll og Spill forståelse. Og ToreO dette hadde aldri i verden forekomet mot et lag som Man Utd, Patetisk av folk som deg som er så sjalu over et lag som står for så mye historie og god fotball. Messi er for tiden den beste fotball spilleren i verden om man vil det eller ikke og det er bare å nyte hans ferdigheter for det kan være du aldri får se noe lignende igjen.
Anonym sa…
Til dere 20-åringer som mener man aldri har sett maken - studer videoer av Cruyff, Maradona, Pele, Eusebio og et halvt dusin andre. Så kan vi diskutere om han er den beste ever. Ler av 21-åringer som denne Kleven på Start, som vel ikke e rgammel nok til å ha opplevd Maradona. Messi er verdens beste NÅ - men fotball ar eksistert mer enn 6-8 år.....

Populære innlegg fra denne bloggen

Senator Arlen Specter (R-PA), 79 år tar gjenvalg i 2010

Arlen Specter er republikanernes mann fra Pennsylvania. Han er en av de lengstsittende senatorene, og har hatt sete siden 1980. Bildet som illustrerer denne bloggposten viser Arlen Specter rekonstruere "single-bullet"-teorien bak mordet på Kennedy. Specter var medlem i Warren-kommisjonen, nedsatt av President Lyndon B. Johnson i oktober 1964 for å etterforske mordet på John F. Kennedy.  Hvis den offisielle teorien om at Lee Harvey Oswald var alene om mordet, og ingen andre var innblandet, måtte det finnes en forklaring på de åtte skadene som var påvist hos Kennedy og mannen som satt foran ham - Guvernør i Texas John Connaly . Det ble nemlig avfyrt kun tre skudd. Ett av dem bommet. Ett skudd gikk gjennom halsen til Kennedy, og ett skudd traff Kennedy i hodet slik at en del av hodet ble revet av (se Zapruder-filmen ). Poenget er bare at også Connoly fikk flere skader, både i håndleddet og i brystet.  Warren-kommisjonen kom opp med en teori om at kulen som gikk gjennom presiden

Spotify for iPhone - sorry

Idag lasta jeg ned Spotify for iPhone. Greit å sjekke hvordan det er, tenkte jeg - bare for å oppdage at jeg må betale 99 kr måneden eller 1188 kr i året for å bruke den. Den har riktignok offline-funksjon, slik at du kan høre musikk uten å belaste tellerskritt, noe som bare skulle mangle. Likefullt. Etter å ha vurdert saken raskt litt fram og tilbake, ser jeg ingen grunn til å oppgradere Spotify-abbonementet mitt med 1188 kr pr år som konsekvens. Jeg har råd, men ser faktisk ikke helt poenget. Jeg kjøper musikken min uten å mukke på iTunes, siden jeg synes de som lager musikk fortjener at jeg betaler for det, men etter hva jeg har hørt tjener de særdeles lite på Spotify - om jeg er betalende eller ikke. Jeg er åpen for at jeg som nylig fylt 40 ikke er den generasjonen som forstår genialiteten i dette, men samtidig vet jeg utmerket godt at mine tenåringsbarn vil slite tungt om de både skal skrape sammen penger til en iPhone med et abbonement som funker for dette uten å ruinere dem, og

Bra Jens!

Årets nyttårstale fra Statsministeren var en klok og god tale. Både når det gjelder finanskrisen og de utfordringer og muligheter den skaper for satsing på nødvendig opprusting av offentlig infrastruktur og hvordan vi gjennom å satse klimavennlig kan skape nye muligheter for verdiskaping. Men ikke minst er jeg glad for klar tale om situasjonen i Midtøsten, der Statsministeren understreker at den israelske okkupasjonen må ta slutt: Fred for folkene i Midtøsten kan ikke vinnes gjennom våpenmakt. Det er bare en vei til virkelig fred: - Slutt på okkupasjonen.  - Sluttfør forhandlinger om en varig fred. - Gi både palestinere og israelere den tryggheten de fortjener. - Våpenbruken må stoppe.  - Nødhjelpen må komme fram. - Sivilbefolkningen har lidd nok. Hele nyttårstalen  (SMK). Omtale i Dagsavisen,   VG og Dagbladet .